Post by atsatamasni on Feb 10, 2022 17:39:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ više dragulja hack ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Teško se okreće i morate držati zaslon dolje da biste okrenuli tijelo. Ovo je moja perspektiva s računala, ali najgore je ako to radite i na telefonu. Nema puno prostora za igru ako koristite telefon. Volio sam gledati ljude kako igraju ovu igru i htio sam igrati sebe, ali nije isto. Mislim da bi igra trebao promijeniti način na koji je igra postavljena.
Gamershop. Hello Neighbor: Hide Seek PS4 · Tia mobiteli. PS4 HELLO NEIGHBOR -- ODMAH DOSTUPNO -- 18-5060146465472 · Mikronis. PS4 HELLO NEIGHBOR 5060146465472.
Ne znam je li to bio samo moj telefon, ali kad sam ga imao, sve je preskočio i kad sam u početku pokušao bilo što napraviti, susjed me jednostavno uhvatio. Kontrole i kvaliteta također nisu bili baš dobri. Opet je to možda bio samo moj telefon. Nadam se da ćete to moći poboljšati u budućnosti.
Hello Neighbor Cabaran rhd
Igra je zabavna i sve, ali otkako su uklonili oglase i natjerali vas da platite 15 dolara za druga 2 djela, stvarno je ograničena
ne želim ga baš ocjenjivati igram na hp računalu i neće mi dopustiti da siđem s prve stranice i piše toliko stvari da ne mogu pomicati, ne mogu pritisnuti ok ili natrag, bilo bi dobro da nam kažeš ovisno o tome što koristiš i kako možemo kontrolirati igru i po izgledu onoga što su drugi rekli da je teško pročitati uvjete korištenja i pomoglo bi da se popravi i da je napraviš tako da hp računala mogu igrati rekla je da nije optimizirana za moj uređaj/računalo i bilo bi super kad biste to popravili.
Sve u svemu, to je sjajna igra, ali kada pokušam igrati ekran za učitavanje samo treperi i zakvari jedini način da se stvarno igram da je izbrišem i ponovno preuzmem što mi treba vremena i moram ponovo pokrenuti cijelu igru osim one koju volim ali možete li pokušati riješiti taj problem
SUSJED PROVALIO U MOJU KUĆU?! - Hello Neighbor (ACT 3)
Obožavam ovu igru jer je tako sjajna, ali i zastrašujuća, mislim zašto ne ovu igru? .Trebao bi je igrati, bolja je od svake igre. (osim robloxa naravno)
coll ali je posli jako tesko
bilparkering 3d bilspel Strategi mxwh
Igra Hello Neighbor Hide and Seek / Nintendo Switch. 69 KM. Prije 4 dana. NOVO. OLX SHOP. Ilidža. Fast And Furious Crossroads PS4 (12725).
Ne dopušta vam da igrate ni 30 sekundi prije nego što vam nametnu reklame. Zapravo sam razmišljao o kupnji ove igre, ali ne mogu je ni testirati 5 minuta bez reklama. Dakle.... Ne. Deinstaliraj. I zašto traži pristup lokaciji? 👎
Bio sam tako uzbuđen što sam ovo igrao jer sam vidio desetak YouTubera koji ovo igraju, ali kad sam ovo preuzeo, nisam bio toliko impresioniran. Prvo, kad sam igrao, to me učitalo u alfu 1 koja je tako mala kuća i mogao sam čak prijeći na alfu 4 ili posljednju alfu. Na kraju, kad sam završio alfu 1 odlučio sam igrati alfu 2, mislio sam da znaš da ne može biti tako loše, ali nisam je mogao ni igrati. Kad sam ga dodirnuo, pisalo je da moram platiti cijelu igru dajem ovoj 3 zvjezdice nadam se da ćeš ovo promijeniti
Jako mi se sviđa ova igra, ali ne dopuštam mi da je igram kad god mi se pokaže ekran, a onda se svaki put zamrzne.
Način na koji sam mu dao 2 zvjezdice je da stvarno zaostaje 😒 loše je, molim vas da uklonite greške u igri!! Potrebno je puno vremena za početak, molim vas, uklonite glupe bugove iz igre i kad god pokrenem igru, logo sata i logotip tini build-a dolaze i odlaze doslovno je trebao cijeli sat da se pokrene puna igra, ali stvarno dobru igru preporučujem rhis svima !!
Moram platiti ful game kako bih mogao ići na act 2 i act 3 i finale i usput popravite šaku jer je zamrznuta ali ipak nek budem sretan što je imam (;
Neće mi dopustiti da igram ako ne pristupim lokaciji i sl. Zaglavi se na zaslonu timera i stalno treperi i zaostaje. 😒👎
Hello Neighbor PS4
Za početak, sjajna igra.. Na računalu ili konzoli, mobilnom s druge strane, kontrola je pokvarena, igra treba pristup vašim datotekama medijskih fotografija itd. Što sam prilično siguran da krši sve Googleove sigurnosne smjernice, kao i činjenicu da se igra ne može pobijediti, u 3. činu je ne možete završiti jer gotovo da nema načina da prođete pored susjeda. Molimo popravite svoju igru!! Dat ću joj 2 zvjezdice jer je aspekt igre prilično cool i povremeno je prilično tajanstven i zastrašujući
Koja glupost to samo luzeri igraju!!!!!!!!!!!!!!!!
Jako potrebna optimizacija za sve uređaje. Koristim samsung galacy s8+ exynos verziju i piše da vaš uređaj nije kompatibilan, ali još uvijek radi s najnižom grafikom i igra malo kasni. Igra se trenutno ne može igrati pa joj je jako potrebna optimizacija. Općenito, igra može izazvati ovisnost ako dobije bolju optimizaciju. Meni se osobno sviđa koncept igre.
Hello Neighbor (igra) | HCL.hr
1, Paw Patrol Pups to the Rescue (by Nickelodeon) - iOS / Android - Full Gameplay Video ... 6, Tetangga Yang Baik - Hello Neighbor - Indonesia, 13,072,171
Hello neighbor #pikmornar #since1959 #scubadiving #scubadive ... projekt i ponovo zaplovili u nove ...
Dobro! Igra je bila prilično dobra osim što je grafika loša i nije radila tako glatko na mom telefonu. Osim toga, bilo bi puno bolje da su sva djela besplatna. Molimo riješite ovaj problem što je prije moguće. Hvala vam!
Ne preporučam ovu igru jer ...(A ja nisam star 6789 godina 😡) ..... ako je igrate u 3 ujutro postaje strašno čak i ako je jutro i ako imate ugašeno svjetlo i igrate ovo se osjeća kao da si sam kod kuće, a noću postaje sve puzavije pa nemoj ovo igrati ako bi ti se mogao dogoditi tvoj 567 ili nešto, a ja samo brinem da ljudi budu sigurni da budu pošteni i ljubazni
gg igrice
Cisco IOS Multiprotocol Label Switching Configuration Guide ...
Hello Neighbor Авантуристичке mlzt
Preuzmite mobilnu verziju hello susjeda za android i ios ... Ako na android preuzmete Hello Neighbor, možete svjedočiti vrlo zanimljivoj priči prema kojoj
Nadam se da će programeri jednog dana ažurirati bolju grafiku. Shvaćam, lijepe slike nisu sve i igra je ono što se računa, ali gledanje pikseliziranih slika koje ne bi trebale biti pikselizirane za mene je prilično uznemirujuće. AI za susjeda trebao bi imati postavku poteškoća za nove/povremene/veteranske igrače. Oglasi su me razljutili kad sam ih prvi put vidio jer se pojavio usred moje igre. Ako želite da odvojimo svoj novac, nadam se da ćete smisliti nešto bolje jer je to vrlo mrsko. Ocjenjujem to tako-tako. Sjajna igra narušena oglasima, s grafikom koju boli gledati.
Sjajna grafika, nevjerojatan koncept, sjajna strategija, definitivno preporučam ovu igru svima koji vole razmišljati o stvarima ili nešto slično, ali ova igra je nevjerojatna, I LJUDI KOJI KAŽU DA JE KASNIJE ILI GLICHING, VAŠ JE SMISAO!! NIJE IGRA!!
Hello Neighbor Cabaran mlf
Igrica nije strasna
PROVALIO SAM MU U PODRUM - Hello Neighbor (EP1)
Grozna grafika
ne zeli da mi uđe u igricu!!!!!!!!!
kad igram s laptopom, kvari i sve je crno, molim te popravi to s mojim hp laptopom, odgovori mi, molim te....... i samo ti želim reći zašto izgleda kao Noć vještica kada su drveća ocrtana crvenom, popravi
Hello Neighbor Piedzīvojumu spēles psdt
Užasno je, trebalo je toliko dugo za preuzimanje i pita me želim li vidjeti oglase. Općenito, preporučam da kupite verziju za računalo ili ako nemate računalo, kupite ga na ps4 ili xbox one.
Sviđa mi se igra, ali stvarno kasni i kontrole su nekako sranje i to je zapravo cijela moja recenzija
u redu je, ali bilo je prilično sporo i okviri su bili prilično niski, zabavna je igra kada ste igrali sve druge igre na svom telefonu, kontrole su bile jednostavne, ali neugodne za korištenje.
Ova igra je imala puno potencijala na PC-u. No, sa svakim ažuriranjem, nažalost, postajalo je sve gore i gore. nered je na PC-u. nelinearna igra i samo opći nedostatak dubine sa SVE. Ali hej, barem je zabavno. Međutim, ova aplikacija je još gora. Igra jedva radi na većini uređaja, kontrole su grozne zajedno s gotovo svim ostalim. Za sve koji stvarno žele igrati ovu igru. Učinite to na drugoj platformi. Mobilni nije pravi način.
Jezi me činjenica da igra želi privatne podatke... A, kad to poričem, igra mi zbog toga ne dopušta igrati! Bio sam uzbuđen što ću igrati, ali sada sam samo ljut prije nego što sam uopće mogao igrati igru. Ne preporučujem ako imate privatne stvari na svom uređaju.
Hello Neighbor アドベンチャー heek
Rekao bih da dobije trojku jer je pomalo glupo da ponekad zna da si u coberd-u i sviđa mi se što se može naći puno stvari.
Sjajna igra, sjajna priča, ali ono što mrzim je da želim igrati zdravo susjedu skrivača i zdravo gostu i tajnom susjedu na androidu, ali vi ne dajete nikakve novosti o tome da želim uživati igrajući te igre
Pozdrav susjedi, nešto nije u redu s ovom igrom. Kad uđem u aplikaciju učita se kao i obično, ali onda je na početnom ekranu, tada je crna, osim tipki za igru. Svi moji podaci također su izgubljeni u ovom trenutku bez razloga. Kada pritisnem novu igru, učitava igru, ali kada smo u igri, sve je crno, ali gumbi kao što su joystick, jump, pick up, otključavanje, bacanje i pauziranje su tu. Ovo zahtijeva hitnu pažnju jer je to učinilo igru nemogućom za igranje.
Kunem se da je ovo bilo besplatno, nije postojao probni način i sada postoji zašto bih morao kupiti cijelu igru ako sam je prije igrao bez trail moda?
Gospodaru, kakva je ovo apsolutna glupost. Beznadna grafika, užasne kontrole, brzina sličica poput pokretanja Crysisa na tosteru. Ovo mora da je najgora luka bilo koje igre na bilo kojoj platformi koju sam ikada vidio. Moj telefon pokreće daleko zahtjevnije igre od ove bez ikakvih problema, ova igra postavlja sve vrijeme na nisku razinu kako NE izraditi mobilni priključak. Presrećan sam što nisam ništa platio za ovo, znatiželja me prevladala dok je bilo besplatno misleći da ne može biti tako loše kako recenzije kažu, a nije - zapravo je gore. Ozbiljno, ako ovo čitate, nemojte gubiti vrijeme na preuzimanje, osim ako stvarno nemate želje vidjeti koliko loše igra može izgledati. Ovo je Busby 3D razine sranja.
HELLO NEIGHBOR Novac i Ključevi besplatno - SUPERWINN
Svidjela mi se igra, bila mi je omiljena sve dok nisam shvatio da morate platiti za ostale razine. Također moja mama mrzi igru jer ima otmicu u 3. činu.
Vrati mi mojih 1:500 dolara igra je smeće i kako ne možeš podnijeti stvari dobro, samo nemoj trošiti novac na ovu igru također je potrebno skoro 10 sati samo da pobijediš čin 3 kao brate prestani s novcem