Post by atsatamasni on Feb 10, 2022 17:36:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Dex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Dex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují zdroje ▞▞▞
▞▞▞ Mad Dex 2022 version ▞▞▞
Úžasný super masový chlapecký klon, ale příliš mnoho reklam.
Ó můj bože, ta mf hra je tak těžká, hra je úspěšná a pokud si ze mě děláš legraci, že říkám, že hra je příliš těžká, proklínám tě lil bich
Je to skvělá hra. Ale těžší
Libi se mi tato app ale je to VIR. Líbí se mi tato aplikace, je to VIR
Super masopustní podvod
Je to hrozná hra
Xddddd jožik je LLLL Xddddddd
Příliš mnoho reklam, hratelnost je v pořádku, ale reklamy jsou tak konzistentní
nejotravnější hra vůbec
Velmi povedená hra, ale když jsem ji hrál, mám vztek
CO MÁ K**** ZNAMENAT LVL 24 TA RAKETA CO JE NAVÁDĚNÁ NA MĚ JE ÚPLNĚ D****** NEJDE TO DOHRÁT KVLŮI TPMU LEVELU SEM UTRATIL 60 GEMŮ!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
gg
Tezky
Zzzz
Píčuska hra
Tuhle hru mám opravdu rád, ale jen proto, že jsem jako dítě hrával meatboye, a také přechody v mapách jsou trochu trapné a bylo by o něco lepší, kdybyste měli pro každou úroveň vyhrazenou hudbu
Mad Dex Аркадни egy
Píčovina zamrdaná kvůli ní jsem si rozbil display na mobilu
Prosim o povoleni tyto hry na samsung galaxy A 3
Právě jsem dokončil všechny úrovně během 3 dnů bez přestání 🤣 Tuhle hru miluji tak moc, protože vypadá jako velká rekvizita pro vývojáře této hry v PC verzi 😎
Samá reklama
Různé špatné . Když kliknu na skok, vyskočí velmi vysoko. Velmi velmi špatné . Pokud s tím můžete něco udělat, tak prosím, ale zatím dávám pouze jednu hvězdu.
Dobré detaily a dobré postavy, dokonce dobrá animace. Nehrál jsem to jeden rok. Jsem šokován, že je tam robot, protože jsem ho neviděl na obrázku, ale velmi dobrá hra! 😋😋😋
2 hvězdičky, protože kopie meatboy
Je to picovina jak hrom 😑
Je to dobrá hra jako fakt doporučuji, ale je taková trošku těžší no ale jinak je fakt super
Je v tom vir
Jinak dobrý
Toto je kopie! Dokonce i charakter nebo barva stěn!
Blbá hra, nejdřív mě to bavilo, ale ten první boss se nedá porazit! Za mě jen 2 hvězdy, je to krátké, do té doby dokud nedostanete ten level s tím blbým bossem
Bylo to dobré a otravné zároveň
Je to jen rip-off Super meat Boy a je to zřejmé
Hra je úžasná. Některé úrovně byly opravdu těžké, ale ne nemožné. Skvělá vize chlapi.
To by byla ÚŽASNÁ hra. Po KAŽDÉ ÚROVNI je však reklama! Sem tam pár chápu, ale každá úroveň?!
yvc
Žádná možnost pro levou ruku. Bylo by to dobré, až na to, že všechno je obráceně...
Je to dobrá hra...
Rage jak sviňa
Gratulujeme, získali jste 1 hvězdičku. Další hvězdy lze zakoupit za 2,50 $
Skvělá hra, skvělý koncept. Ale... Ovládání postavy je těžké, příliš mnoho reklam. Prosím opravte to.
Je to jen kopie super masného chlapce a navíc špatná
ten 8 level nejde dát jetěžkej Hart ever
Mad Dex 街機 hxkm
Kitchen Scramble 2: World Cook Опуштене nwuk
Je to sice trochu lehčí než dvojka, ale i tak je to na nic. Nápad není špatný, ale udělal bych to o něco lehčí.